Nikada nemoj da ljutiš Srbe

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 23:52

"Nikada nemoj da ljutiš Srbe"

Srpska košarkašica Sonja Vasić blistala je od sreće posle pobede nad Španijom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Srbija je u Valensiji slavila posle produžetka, a ponovo je naša najbolja igračica bila najbolja kada je najpotrebnije.

"Bilo je momenata koji su odredili ovaj meč i malo su nas naljutili, a Srbe nikad ne bi trebalo da ljutiš", rekla je Sonja uz osmeh posle meča, aludirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sudijsku odluku u samoj završnici regularnog dela.

"Čestitam Španiji, iako nisu prošle kao prvoplasirane iz grupe i dalje mislim da su bili prvi favorit ovog turnira. Neverovatan tim koji je ostvario sjajne rezultate u poslednjih 10 godina i uz to su igrali kod kuće. Bio je ovo veliki izazov, s obzirom na istoriju naših međusobnih duela i na to da nismo mogli da ih pobedimo od kada je ova generacija našeg tima krenula na put".

Istakla je da se ona i saigračice nisu predavale nijednog momenta.

"Teška utakmica za nas, kao što smo se i spremali i očekivali. Čestitke obema ekipama, jer obe ekipe uz Francusku najviše pokazuju na evro-sceni. Bila je ovo suviše jaka utakmica za četvrtfinale, ali uspele smo koliko je moguće da ispunimo zadatke stručnog štaba i da izvučemo poslednje atome snage, da pobedimo i da nadvladamo faktore na koje ne možemo da utičemo tokom meča", zaključila je Sonja Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maljković: Pobedili smo ogromnu Španiju; Jovanović: Isplatila se sva borba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 07:39

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković čestitala je svojim igračicama na pobedi protiv Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Valensiji...Košarkašice Srbije sinoć su posle velike borbe i drame u završnici meča pobedile domaćina i aktuelnog šampiona posle...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.