Ni Paje, ni Ronaldo - OVO je najlepši gol grupne faze! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Paje, ni Ronaldo - OVO je najlepši gol grupne faze! (video)

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) izabrala je najlepši gol grupne faze takmičenja na tekućem Evropskom prvenstvu, a verujemo da će mnogi biti iznenađeni izborom.

U danu kada počinje eliminaciona faza takmičenja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj UEFA je obelodanila koji je gol obeležio grupnu fazu.

Sigurni smo da ćete i sami biti iznenađeni kada vidite da najlepšim pogotkom nije proglašena "štikla" Kristijana Ronalda niti majstorija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dimitrija Pajea sa premijernog meča na turniru.

Najlepši gol, prema izboru UEFA i posetioca zvaničnog sajta Evropskog prvenstva, postigao je Mađar Zoltan Gera u duelu sa Portugalijom.

Reprezentativac Mađarske postigao je vodeći pogodak u duelu trećeg kola Grupe F protiv Portugalije u 19. minutu susreta pošto je loptu primio i "obradio" grudima a potom uputio precizan udarac u donji levi ugao gola Rui Patrisija.

Mnogi su očekivali da će pogodak Kristijana Ronalda sa istog meča biti proglašen za najlepši ali očigledno da je većina imala pogrešan utisak.


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.