Nemoć Orlića, Evropsko prvenstvo je sada predaleko... (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemoć ''Orlića'', Evropsko prvenstvo je sada predaleko... (video)

Umesto da se situacija u grupi ''zakuva'', našu reprezentaciju sad samo neka ''luda'' teorija može odvesti na završni turnir.

Mlada reprezentacija Srbije doživela je treći poraz u kvalifikacionoj Grupi 5, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Bolja od ''Orlića'' večeras u Nišu bila je selekcija Rusije, koja je slavila rezultatom 2:0 i učvrstila se na prvom mestu u grupi.

Oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola postignuta su u prvom poluvremenu. Rusi su poveli već u osmom minutu golom Čalova, na asistenciju Sulejmanova, bila je to njihova prva prava prilika u ovom meču, a Sulejmanov je u finišu prvog poluvremena duplirao prednost i postavio konačan rezultat.

Nije ni Srbija bila bez šansi, propuštali su ih Joveljić, Videsavljević, a bilo je i par spornih situacija, pogotovo ona u finišu meča, kada je Oblijakov igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali penala za ''Orliće'' nije bilo.

Srbiji do kraja kvalifikacija ostaju još četiri utakmice (Letonija i Estonija u gostima, Bugarska i Poljska kod kuće), ali zanimljivo je da će se te utakmice igrati tek od septembra naredne godine.

Do tada će valjda stasati i neki novi klinci...

-

Serbia U21  -  Russia U21 Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sporne situacije, neefikasnost Srbije i pobeda ruskih fudbalera na "Čairu"

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2019

Inicijativa je ono što nije manjkalo Srbiji u utakmici protiv Rusije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine. Ipak, srpska reprezentacija nije bila efikasna, a "baćuške" su na "Čairu" iskoristile maltene jedine dve prave prilike i slavile sa 2:0. Oko 6.000 Nišlija ispratilo...

Nastavak na JužneVesti.com...

EURO 2020 (kval) - Remzijevo "prokletstvo"? Nikog nije briga, Vels ide na Evropsko prvenstvo! Novi šou Gnabrija, Vajnaldum delio fudbalske i ljudske lekcije! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 00:00

Zanimljivo veče širom Evrope...Najveći pobednik poslednjeg dana kvalifikacija za EURO 2020 je - Vels...GRUPA E.."Zmajevi" predvođeni Geretom Bejlom i Aronom Remzijem porazili su Mađarsku i tako je preskočili u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo narednog leta gde ćemo gledati i Vels...Domaćin...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.