Navijači Škendije: Gospodine Platinoviću, oni su pretukli naše igrače i pobedili, da li ćemo otići na EP ako ih ubijemo u revanšu?

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Škendije: Gospodine Platinoviću, oni su pretukli naše igrače i pobedili, da li ćemo otići na EP ako ih ubijemo u revanšu?

Transparent navijača makedonskog kluba, koji sebe nazivaju "Balisti" i za koji pretežno navijaju i igraju Albanci

Navijači Škendije iz Tetova istakli su transparent na meču protiv Metalurga u makedonskom šampionatu, na kojem su upitali predsednika UEFA Mišela Platinija da li će se Albanija plasirati na Evropsko prvenstvo ukoliko ubiju srpske igrače u revanš meču u Elbasanu.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << makedonskog kluba, koji sebe nazivaju "Balisti" i za koji pretežno navijaju i igraju Albanci, na taj način izrazili su revolt na odluku UEFA da dodeli pobedu Srbiji od 3:0 nakon incidenata na meču protiv Albanije u Beogradu.

"Dragi gospodine Platinoviću, oni su pretukli naše igrače i pobedili, da li ćemo otići na Evropsko prvenstvo ako ih ubijemo u revanšu", pisalo je na transparentu.

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Srbiju oduzimanjem tri boda i dva meča bez publike, plus novčano 100.000 evra, dok će Albanija morati da plati isti iznos. Oba nacionalna saveza najavila su žalbe na odluke UEFA.

Navijači Škendije nedavno su na utakmici protiv Vardara istakli transparent na kojem je pisalo "Srbi rak Evrope", sa podsećanjem na nerede u Ðenovi, ubistvo Brisa Tatona u Beogradu i prekid utakmice sa Albanijom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Škendije: Platini, idemo li na EP ako ubijemo Srbe?

Izvor: Studio B, 30.Okt.2014

Navijači Skendije iz Tetova istakli su transparent na meču protiv Metalurga na kojem su upitali predsednika UEFA Mišela Platinija da li će se Albanija plasirati na Evropsko prvenstvo ukoliko ubiju srpske igrače u revanš meču u Elbasanu...Navijači makedonskog kluba, koji sebe nazivaju "Balisti"...

Nastavak na Studio B...

Navijači Škendije: Platini, idemo li na EP ako ubijemo Srbe?

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2014

TETOVO - Navijači Škendije iz makedonskog grada Tetova istaknuli su transparent na utakmici protiv Metalurga, na kojem su upitali predsjednika UEFA Mišela Platinija hoće li se Albanija plasirati na Evropsko prvenstvo ako ubiju srpske igrače u uzvratnom susretu u Elbasanu..."Dragi Platinoviću, oni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.