Nadja Higl u polufinalu trke na 200 metara prsno

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadja Higl u polufinalu trke na 200 metara prsno

BEOGRAD, 24. maja 2012. (Beta) - Najbolja srpska plivačica Nadja Higl plasirala se u četvrtak u polufinale trke na 200 metara prsnim stilom na Evropskom prvenstvu u Debrecinu.

BEOGRAD, 24. maja 2012. (Beta) - Najbolja srpska plivačica Nadja Higl plasirala se u četvrtak u polufinale trke na 200 metara prsnim stilom na Evropskom prvenstvu u Debrecinu.Ona je bila druga u kvalifikacijama s vremenom dva minuta, 28 sekundi i 59 desetinki. Prvo mesto pripalo je Švedjanki Žolin Hestman, koja je trku završila za dva minuta, 28 sekundi i šest desetinki.Polufinalna trka plivaće se u četvrtak popodne.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.