Nada Petronić iz Kosovske Mitrovice osvojila zlato na juniorskom EP u Istanbulu

Izvor: KMnovine.com, 03.Sep.2023, 16:08

Nada Petronić iz Kosovske Mitrovice osvojila zlato na juniorskom EP u Istanbulu

Nada Petronić iz Kosovske Mitrovice osvojila zlato na juniorskom EP u Istanbulu Takmičarka kik boks kluba “Kosovska Mitrovica” Nada Petronić, osvojila je zlatnu medalju na juniorskom Evropskom prvenstvu, održanom u Istanbulu.




Ona je u finalu savladala rerepzentativku Turske, u lou kik disciplini, u kategoriji 70+ kilograma.


Proglašenje pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << obeležila je nošenjem zastave Srbije, ali i majice sa likom svog trenera iz Kik boks kluba „Kosovska Mitrovica“ Miluna Milenkovića Luneta i porukom „Pravda za Luneta“, koji se od juna nalazi u pritvoru.


Pogledajte u nastavku.






 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Milica Despotović evropski šampion u kik boksu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Sep.2023

ISTANBUL – Subotičanka Milica Despotović, članica Kik boks kluba Top Fighter juniorski je prvak Evrope u kik boksu u disciplini low kik u kategoriji do 48 kg.  Reprezentaciju Srbije na Evropskom juniorskom prvenstvu koje je održano u Istanbulu, Turska, od 25. avgusta do 3. septembra predstavljalo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.