NEŠKO MILOVANOVIĆ PONOVO BEZ POBEDE: Orlići remizirali u Novom Sadu sa Letonijom! (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Sep.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠKO MILOVANOVIĆ PONOVO BEZ POBEDE: Orlići remizirali u Novom Sadu sa Letonijom! (FOTO)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 1:1 protiv Letonije u drugom kolu Grupe pet kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neškovi “orlići” se prekasno probudili, Letonija odnela bod iz Novog Sada

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Kako je krenulo, neće se Nenad Neško Milovanović proslaviti u ulozi selektora. Nekadašnji trener Mladosti iz Lučana je sa mladom reprezentacijom Srbije u utorak doživeo novi neuspeh. U 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo “orlići” su pred domaćim navijačima odigrali nerešeno sa...

Nastavak na 011vodič.com...

Mladi fudbaleri Srbije bez pobede protiv Letonije

Izvor: Danas, 10.Sep.2019

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igrala je večeras nerešeno 1:1 protiv Letonije u drugom kolu Grupe pet kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine. Članak Mladi fudbaleri Srbije bez pobede protiv Letonije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

"Orlići" remizirali protiv Letonije na "Karađorđu"

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2019, 09:09

Mlada reprezentacija Srbije igrala je u Novom Sadu nerešeno protiv Letonije, 1:1, u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2021. godine...Ovaj remi bi mogao skupo da košta mladu fudbalsku reprezentaciju, pošto se posle dva kola nalaze na petom mestu grupe pet u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.