Neškovi “orlići” se prekasno probudili, Letonija odnela bod iz Novog Sada

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neškovi “orlići” se prekasno probudili, Letonija odnela bod iz Novog Sada

Kako je krenulo, neće se Nenad Neško Milovanović proslaviti u ulozi selektora. Nekadašnji trener Mladosti iz Lučana je sa mladom reprezentacijom Srbije u utorak doživeo novi neuspeh. U 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo “orlići” su pred domaćim navijačima odigrali nerešeno sa Letonijom – 1:1 (0:1).
Kvota u MaxBetu na trijumf Ekvadora protiv Bolivije je 1.55.
Očekivao se odgovor našeg tima posle poraza u Rusiji na premijeri kvalifikacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << U Novom Sadu ga nije bilo. Pogotovo u prvom poluvremenu, kada su naši mladi fudbaleri jako teško stvarali šanse.
Umesto toga, Letonci su stigli do prednosti. U 10. minutu je Marko Rezga postigao pogodak na asistenciju Tonisevsa. Posle toga je trebalo vremena da se “orlići” oporave od šoka.
Tek u drugom poluvremenu je Srbija zaigrala bolje, a u 57. minutu je Luka Adžić uspeo da izjednači. Dobio je loptu u šesnaestercu sa desnog krila, primio je i dobrim driblingom se izborio za poziciju da šutira. To je uradio odlično, po zemlji, savladavši golmana Letonije za 1:1.
Krenuli su Milovanovićevi izabranici odvažnije u napad, rezervisti Zlatanović i Tedić su imali dobre prilike. Posle kornera je pogođena i prečka u 90. minutu. Nažalost, rezultat se više nije menjao.
Posle dva kola Srbija je osvojila samo jedan bod. Loš početak kvalifikacija.
Članak Neškovi “orlići” se prekasno probudili, Letonija odnela bod iz Novog Sada se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Neškovi “orlići” se prekasno probudili, Letonija odnela bod iz Novog Sada appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KOMIČAN GOL Nešto ovako se nikada pre nije desilo Kristijanu Ronaldu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Fudbaleri Portugalije su u utorak igrali u Litvaniji jako važnu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Trebala im je pobeda da bi potrvrdili drugu poziciju na tabeli, za koju su se izborili u Beogradu. Kvota u MaxBetu na trijumf Bolivije protiv Ekvadora je 6.30. Dugo su se aktuelni kontinentalni...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.