NENADIĆ: Sudije će biti na strani Hrvata na Evropskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NENADIĆ: Sudije će biti na strani Hrvata na Evropskom prvenstvu

Rukometaš nemačkog Fuhsea proglašen za igrača godine u Srbiji.

Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić izjavio je da je svestan da ekipu čeka vruća atmosfera u Splitu protiv Hrvatske na startu Evropskog prvenstva, ali da šansu za iznenađenje vidi u pritisku protivnika i tome što Srbija uvek odlično igra na otvaranju turnira.

RADONJIĆ PREKINUO ZAVET ĆUTANJA I OTVORIO DUŠU: Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo posle 13 godina srušili Partizan...

- Bitno je da svi dođemo zdravi u Hrvatsku, tamo je sve moguće i nemoguće... Na nas mnogi gledaju kao na autsajdere, s obzirom da dugi niz godina nismo imali značajne uspehe, ali je u današnjem sportu sve moguće, pa i da dobijemo Hrvatsku na njihovom terenu - rekao je Nenadić Tanjugu na tradicionalnom "Danu rukometa".

Nenadić je glavni pritisak prebacio na Hrvate, verovatno glavne favorite za osvajanje kontinentalnog zlata. Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se 12. januara, a u A grupi EP su još Island i Švedska.

- Igramo balkanski klasik, sigurno je da će biti puna hala, atmosfera i suđenje biće na njihovoj strani, ali pritisak je na njima jer su domaćini, a svi znamo kakve su prve utakmice. Svi znamo da Srbija zna da odigra dobro na otvaranju takmičenja.

Rukometaš berlinskog Fuhsea otkrio je da bilo "peckanja" u klupskoj svlačionici sa trojicom Splićana Jakovom Gojunom, Stipom Mandalinićem i Dragom Vukovićem.

- Već su mi rekli šta me čeka u Splitu... Sve je to normalno, dugo smo prijatelji i igramo zajedno, pa se šalimo.

Nenadić je na tradicionalnom "Danu rukometa" proglašen za najboljeg srpskog igrača u godini, drugi put zaredom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.