NAVIJAČ POBEGAO OBEZBEĐENJU I STIGAO DO SVOG IDOLA: Uleteo na teren, podigao Ronalda i ljubio mu stopala! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2023, 00:00

NAVIJAČ POBEGAO OBEZBEĐENJU I STIGAO DO SVOG IDOLA: Uleteo na teren, podigao Ronalda i ljubio mu stopala! (FOTO) (VIDEO)

Kristijano je srdačno pozdravio mladića! Reprezentacija Portugala savladala je Bosnu i Hercegovinu u 3. kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Domaćin je slavio sa ubedljivih 3:0. U jednom trenutku meč je prekinut zbog ulaska navijača na teren. Reč je o veoma mladom momku koji je pobegao redarima i dotrčao do svog idola. ... Read more
The post NAVIJAČ POBEGAO OBEZBEĐENJU I STIGAO DO SVOG IDOLA: Uleteo na teren, podigao Ronalda i ljubio mu stopala! (FOTO) (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOVOMATIC LIDERSKI: Beograd domaćin ogromnog skupa! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2023

Dugi niz godina, Novomatic, jedan od lidera u gejmingu i industriji za proizvodnju mašina za igre na sreću je prisutan u Srbiji. Kompanija ima sedišta u više od 50 zemalja sveta, izvozi u stotinak država, a poziva se i na tradiciju. U Austriji postoje od 1980. godine i već decenijama uspostavljaju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.