Modrić o otkazu Rakitića: Nisam razgovarao sa Ivanom, ne ulazim u njegove razloge

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić o otkazu Rakitića: Nisam razgovarao sa Ivanom, ne ulazim u njegove razloge

Iako Hrvatsku očekuje izuzetno važna utakmica protiv Slovačke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. na poslednjoj konferenciji za novinare u Trnavi nisu se mogla izbeći i neka druga pitanja.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,30 na pobedu Hrvatske protiv Slovačke u kvalifikacijama za EURO 2020.
Novinare je zanimalo mišljenje Modrića o otkazu Ivana Rakitića, kao i o nedavnoj izjavi Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Lovrena da atmosfera u reprezentaciji nije kao pre.
– Nisam razgovarao s Rakitićem. Ne bih želeo da ulazim u njegove razloge i ne želim da to previše komentarišem uoči ovako važne utakmice. Kada se sve završi, možda će biti prilika za priču, ali sada je najvažnija koncentracija na ovu utakmicu – rekao je Modrić.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Novinari su upitali fudbalera Real Madrida da li je on nekada razmišljao o oproštaju od dresa reprezentacije.
– Teško mi je da uđem u nečiju glavu i kažem zašto dolaze te dileme. Svi znate da sam imao teških trenutaka u reprezentaciji i oko nje, ali uvek sam s velikim guštom dolazio i nikada nisam razmišljao o odustajanju. Dok mogu da pomognem, dok selektor misli da im trebam, ja sam tu. Nije floskula, ali najveća mi je čast igrati za reprezentaciju.
On je prokomentarisao i Lovrenovu izjavu da atmosfera u nacionalnom timu nije onakva kakva je bila u Rusiji.
– Možda je to Dejanovo razmišljanje, svako razmišlja na svoj način i ima pravo na to. Mislim da je dobra atmosfera, a to se pokazalo protiv Velsa. Na toj utakmici smo pokazali zajedništvo, htenje i kvalitet. To je put kojim bi trebalo ići i sutra. Svi želimo da odigramo veliku utakmicu, a pobeda bi bila fenomenalna. Verujem da uz pravi pristup možemo ostvariti dobar rezultat .
Svestan je kapiten da je pred njegovom ekipom težak zadatak.
Slovačka je dobra ekipa. Kompaktna je i čvrsta, volida igra. Prva zvezda je Hamšik, ali ima još nekoliko nezgodnih igrača kao što je Lobotka s kojim se susrećem u Španiji – rekao je Modrić.
Utakmica Slovačka – Hrvatska na programu je u petak. Hrvatska je trenutno treća u grupi sa šest bodova, koliko ima i Slovačka. Prva ja Mađarska sa devet.

The post Modrić o otkazu Rakitića: Nisam razgovarao sa Ivanom, ne ulazim u njegove razloge appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.