Milan Vidosavljević: ”Naše košarkašice idu na Evropsko prvenstvo!” (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 15:32

Milan Vidosavljević: ”Naše košarkašice idu na Evropsko prvenstvo!” (AUDIO)

Žensku košarkašku reprezentaciju Srbije naredne sedmice očekuju poslednje dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Od 15. do 25. juna u Sloveniji i Izraelu održaće se Evropsko prvenstvo za košarkašice.

Naša reprezentacija igra u kvalifikacionoj grupi „E“ sa selekcijama Hrvatske i Bugarske. Izabranice Marine Maljković upisale su obe pobede u prvom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i trenutno imaju najviše šanse za plasman na prvenstvo Evrope.

Prvoplasirana selekcija iz svake od 10 grupa, kao i 4 najbolje drugoplasirane izboriće plasman na Evropsko prvenstvo.

Srbija će u četvrtak od 18 časova u hali „Ranko Žeravica“ u Beogradu dočekati Hrvatsku i ukoliko ostvari pobedu plasiraće se na finalni turnir. Poslednju utakmicu u grupi, naše košarkašice odigraće u nedelju od 17 časova na gostovanju Bugarskoj.

“Naša selekcija je dosta kvalitetnija u odnosu na obe selekcije, što je i pokazala u međusobnim duelima. Ne očekujem nikakvo iznenađenje i mislim da ćemo obe utakmice pobediti ubedljivo”, istakao je selektor juniorske reprezentacije Srbije i trener Art Basketa Milan Vidosavljević.

Opširnije u prilogu:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.