Mikecu 15.000, Arunović 10.000 evra za medalje na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikecu 15.000, Arunović 10.000 evra za medalje na EP

Na današnjoj sednici Vlade Srbije odlučeno je da strelcu Damiru Mikecu, za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Osijeku, bude dodeljena nagrada od 15.000 evra u dinarskoj vrednosti, a isti iznos pripašće i njegovom treneru Goranu Mikecu.

Za osvojenu bronzanu medalju na istom šampionatu Zorani Arunović i njenom treneru Goranu Mikecu dodeljene su nagrade od po 10.000 evra u dinarskoj vrednosti, saopštila je Vlada Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlada dodelila nagrade Mikecu i Arunovićevoj

Izvor: RTS, 04.Apr.2019

Vlada Srbije dodelila je nagrade za osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u streljaštvu Damiru Mikecu i Zorani Arunović, kao i njihovom treneru Goranu Mikecu. . Damiru Mikecu pripala je novčana nagrada u iznosu od 15.000...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.