Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medalje sa Evropskog prvenstva u radio orijentirungu stigle u Leskovac

LESKOVAC

Dva člana Radio kluba „Nikola Tesla“ iz Leskovca, kao reprezentativci Srbije, učestvovali su na Balkanskom prvenstvu i Evropskom kupu u radio orijentiringu tj. u brzini otkrivanja sakrivenih radio predajnika u planini.

Takmičenje je održano u blizini Kišinjeva, gravnog grada Moldavije. Takmičari su u Leskovac doneli tri medalje. Na sve tri trke: Sprint, Klasik 144 MHz i Klasik 3,5 MHz postignuti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su sledeći rezultati:

Zoran Pejić u kategoriji od 50 do 60 godina – 2. mesto ukupno. Pojedinčno drugo, drugo i treće mesto;Vasilije Ilić – učenik Gimnazije u Leskovcu, u kategoriji od 16 do 19 godina – 5. mesto ukupno.

Na takmičenju su pored učesnika iz Srbije bili i takmičari iz Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Moldavije.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.