Luka Jović predvodi Srbiju na Evropskom prvenstvu

Izvor: B92, 01.Jun.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović predvodi Srbiju na Evropskom prvenstvu

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović objavio je spisak od 23 fudbalera za predstojeće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dočekasmo! Ovo je spisak mlade reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo! Iznenađenje - nema zvezde tima!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019

Reprezentacija Srbije igra na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu koje uskoro počinje...Goran Đorović je odabrao igrače na koje računa za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu...Pravo igranja imaju igrači koji su počeli ove kvalifikacije, dakle, igrači rođeni 1996. i mlađi, a zanimljivo...

Nastavak na Sportske.net...

GORAN ĐOROVIĆ ODABRAO IGRAČE ZA PRVENSTVO EVROPE: Luka Jović predvodi mladu reprezentaciju

Izvor: Kurir, 01.Jun.2019

Selektor mlade reprezentacije Srbije (U-21) koja je superiorno izborila plasman na Evropsko prvenstvo, Goran Đorović, odabrao je igrače za završnicu kontinentalnog takmičenja u Italiji i San Marinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.