ĐOROVIĆ U PROBLEMU: Selektor Orlića BEZ TANDEMA na Evropskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOROVIĆ U PROBLEMU: Selektor Orlića BEZ TANDEMA na Evropskom prvenstvu

Poznato ko izostaje.

Očekuje se da ovih dana Goran Đorović, selektor mlade reprezentacije Srbije, objavi spisak za predstojeće Evropsko prvenstvo koje organizuju Italija i San Marino. Selektor će najpre objaviti širi spisak od 30 fudbalera, a kako prenosi Sportski žurnal neizvestan je status dva možda i najbolja fudbalera iz te selekcije, Luke Jovića i Nikole Milenkovića, piše Sportski žurnal.

Oni, kao i Nemanja Radonjić, Andrija Živković i Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lukić imaju obaveze najpre sa A selekcijom u predstojeća dva kvalifikaciona susreta koje Orlovi igraju protiv Ukrajine i Litvanije.

Nezvanično, trio Radonjić-Živković-Lukić potvrdio je da će igrati na smotri evropskog fudbala za mlade. Joviću i Milenkoviću problem mogu praviti novi klubovi. Naime, Luka je na meti real madrida i bajerna, a bivši štoper crno-belih mogao bi da pređe u Atletiko Madrid. Teško je očekivati da će pomenuti velikani biti voljni da puste Orliće da igraju u Trstu.

Takođe, Đorović najverovatnije neće računati na čuvara mreže Vanju Milinković-Savića, kao ni na vezistu herte Marka Grujića.

Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu na programu je od 16. do 30. juna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka reprezentativca Sergej Milinković-Savića

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Orlići na Euru sa Blekijem, Lukom Jovićem, Živkoviće, Radonjićem i Lukićem

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2019

Kao što vam je MOZZART Sport i najavio, Srbija u skoro pa najjačem sastavu na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Selektor Goran Đorović objavio je danas konačan spisak igrača na kome se našao i kvintet igrača koji se već ustalio u A reprezentaciji Srbije, pa će u Trstu, a videćemo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.