Luka Jović je protiv Portugala odigrao tek par minuta, protiv Luksemburga neće moći ni toliko...

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović je protiv Portugala odigrao tek par minuta, protiv Luksemburga neće moći ni toliko...

U tih par minuta dogodilo se ovo što je danas potvrđeno.

Fudbaler Srbije Luka Jović propustiće zbog povrede predstojeću utakmicu sa Luksemburgom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, saopštio je danas Fudbalski savez.

Kako se navodi na sajtu Saveza, Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala obnovio povredu koja ga je mučila i kada je došao na pripreme i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće moći da igra protiv Luksemburga.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak putuje u Luksemburg gde će dan kasnije igrati protiv domaće selekcije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Fudbaleri Srbije izgubli su sinoć u Beogradu od evropskog šampiona Portugala sa 2:4 i posle četiri utakmice na pretposlednjem četvrtom mestu na tabeli imaju četiri boda, koliko ima i trećeplasirani Luksemburg.

Ukrajina je prva na tabeli sa 13 bodova iz pet utakmica, a Portugal je drugi sa pet bodova ali iz tri utakmice. Poslednja je Litvanija sa bodom iz četiri utakmice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠTA SE DEŠAVA SA “ORLOVIMA”? Još jedan fudbaler ne igra protiv Luksemburga

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 10:38

Fudbalska reprezentacija Srbije je porazom od Portugalije praktično završila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, barem u takmičarskom smislu. Pravo čudo mora da se dogodi, pa da “orlovi” u drugoj polovini kvalifikacija ipak uspeju da se probiju do neke od prve dve pozicije, koje vode na završni...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.