Loš start priprema za EP – Srbija poražena od Austrije

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš start priprema za EP – Srbija poražena od Austrije

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Austrije sa 32:30 (18:16), u prvoj kontrolnoj utakmici pred Evropsko prvenstvo.

Izabranici Nenada Peruničića bili su ravnopravan rival u Gracu, ali su pad koncentracije i loša realizacija u poslednjih deset minuta prelomili utakmicu u korist Austrijanaca.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Radivojević sa pet golova, dok je Marsenić postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan manje.

Reprezentacija Srbije odigraće u nedelju kontrolni meč sa selekcijom Slovenije u Mariboru od 17.30 sati.

Evropsko prvenstvo, koje će se održati u Austriji, Srbija počinje 9. januara duelom protiv Belorusije, a posle ih očekuju mečevi sa Crnom Gorom i Hrvatskom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rukometaši Srbije poraženi od Austrije

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2019

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je večeras u Gracu od selekcije Austrije sa 30:32 (16:18), u prvoj kontrolnoj utakmici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.