Lazović: Bolno… – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Bolno… – MaxBet Sport

Nekoliko dobrh poteza u prvih 45 minuta, ali Darko Lazović nije mogao da dobije prelaznu ocenu. Zamenjen je početkom drugog poluvremena.
Na meču Finska – Italija, kladionica MaxBet nudi kvotu 2.70 za igru 2-2.
Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme smo dosta korektno odigrali, ali smo nesrećno primili gol. Posle toga je bilo teško da se vratimo, posebno kad smo primili i drugi. Portugalci su odlična >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ekipa, a mi moramo dosta da napredujemo – rekao je Lazović i dodao:
Realno su nam sad male šanse za Evropsko prvenstvo, Ukrajina nam je daleko, Portugal je ispred sa utakmicom manje, ali predstavljamo svoju zemlju, moramo da damo maksimum. Ima i dalje šanse kroz taj baraž.
Krilo Verone priznaje da su Portugalci mnogo bolji.
Naterali su nas svojim kvalitetom da se povučemo i branimo, možda smo neke situacije mogli bolje da rešimo, ali sada ne možemo da se vratimo. Razočarani smo – zaključio je Lazović.
Kako do EP 2020?


The post Lazović: Bolno… – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazović: Bolan poraz, šanse su nam male za EURO VIDEO

Izvor: B92, 08.Sep.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO..."Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol...

Nastavak na B92...

Lazović: Bolan poraz, šanse su nam male za EURO

Izvor: OkRadio.rs, 08.Sep.2019

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO. "Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.