Lalatović na pol-poziciji da preuzme mladu reprezentaciju!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović na pol-poziciji da preuzme mladu reprezentaciju!

Prema saznanjima "Sporta", FSS bi uskoro mogao da raskine saradnju i sa Tomislavom Sivićem.

Prema informacijama koje ima dnevni list Sport, Tomislav Sivić bi mogao da dobije otkaz u mladoj reprezentaciji Srbije, a na njegovo mesto bi mogao da sedne Nenad Lalatović.

Aktuelni trener Vojvodine se navodi kao naredno rešenje za mladu reprezentaciju Srbije kojoj ne ide baš sve kao po loju u grupi 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je trenutno na trećem mestu sa dva boda manje od Slovenije koja je druga, odnosno sa 6 bodova manje u odnosu na Italijane.

Reklo bi se da je naš savez posebno zaboleo poraz od Slovenije u gostima od 2:0.

Uglavnom, sve će biti poznatije nakon izborne Skupštine FSS-a 20. maja kada bi savez trebalo da pređe u ruke Slaviše Kokeze.

Pored Lalatovića, glavni kandidat za selektora "orlića" bio je i Milan Rastavac, aktuelni trener Radničkog iz Niša.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.