Lalatović: Već su me postavljali za selektora

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Već su me "postavljali" za selektora

"Nema smisla da bilo šta o tome kažem", odgovara trener Vojvodine na pitanje da li će naslediti Tomislava Sivića.

Foto: MN Press

Da li bi Nenad Lalatović mogao da preuzme mladu reprezentaciju Srbije? Mogućnost postoji, ali trener Vojvodine ne želi da trenutno govori o tome, niti mu je to u vrhu liste interesovanja.

S obzirom na nagoveštaje da je selektoru U-21 reprezentacije Tomislavu Siviću uzdrmana klupa, novinari su u četvrtak pitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šefa struke Novosađana da li su tačni navodi da je uz Milana Rastavca najveći kandidat za klupu "orlića".

"Ne znam ništa o tome, sa mnom još niko nije razgovarao. Biće da su to proizvoljna nagađanja. Dok je tako, nema smisla da bilo šta kažem. Uostalom, i u vreme kada je mesto selektora reprezentacije za igrače do 21 godine bilo upražnjeno, moje ime je takođe pominjano, a poverenje je ukazano Siviću", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare posle remija sa Voždovcem, a prenosi "Sportski žurnal".

Upitan da li ga privlači fotelja selektora, mladi trener odgovorio je:

"Ne bih da se izjašnjavam o nečemu za šta u ovom trenutku nema osnova. Fokusiran sam isključivo na Vojvodinu", dodao je trener Vojvodine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lalatović na pol-poziciji da preuzme mladu reprezentaciju!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016

Prema saznanjima "Sporta", FSS bi uskoro mogao da raskine saradnju i sa Tomislavom Sivićem...Prema informacijama koje ima dnevni list Sport, Tomislav Sivić bi mogao da dobije otkaz u mladoj reprezentaciji Srbije, a na njegovo mesto bi mogao da sedne Nenad Lalatović...Aktuelni trener Vojvodine se navodi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.