LA LIGA: Može li žuta podmornica da potopi Jorgandžije?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 12:50

LA LIGA: Može li žuta podmornica da potopi Jorgandžije?!

Velilki okršaj na Pirinejima.

U nedelju je na programu 25. kolo špasnke La lige gde će, u poslednjem meču, na El Madrigalu fudbaleri Viljareala dočekati Atletiko Madrid.

Žuta podmornica” je sredinom nedelje obezbedila plasman u osminu finala Lige Evrope, i to pošto su bili bolji u dvomeču od nimalo naivne ekipe Salcburga.

Kada je prvenstvo u pitanju, trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli što i jeste primarni cilj pošto to mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.

U prošlom kolu je žuta podmornica remizirala na teškom gostovanju kod Bilbaa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Atletiko posustaje, kao i Viljareal. Na Madrigalu Atletiko nije slavio od 2015. Dvojka se večeras (21.00) plaća sa 2,60, opcija je i tip 2-3 gola za 1,95. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Viljareal – Atletiko Madrid.

Ako je i bilo neke dileme, sada je svakako više nema, "jorgandžije" se nalaze u velikoj krizi i ozbiljno im je ugroženo prvo mesto na tabeli, iako su pre samo nekoliko kola imali dvocifrenu prednost.

U prošlom kolu su izabranici Čola Simeonea mimo svih očekivanja poraženi na svom terenu od Levantea, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Ni u Ligi šampiona se Madriđani nisu proslavili pošto su u prvom meču osmine finala poraženi na svom terenu od Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Suarez na Madrigalu ne gubi, Moreno traži put do mreže koju nije zatresao

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021

Reflektori stadiona u Viljarealu biće upereni u drugog i trećeg strelca španske Primere: Luisa Suareza i Đerara Morena..Pre tri sedmice Atletiko je krupnim koracima išao ka tituli, bežao je Barseloni i madridskom Realu i činilo se da četu Dijega Simeonea ništa ne može da zaustavi. Usledila...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.