Kurtoa ne brani za Belgiju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 16:51

Kurtoa ne brani za Belgiju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj?

Golman Reala želi da se oporavi od povrede kolena.

Golman Reala i reprezentativac Belgije Tibo Kurtoa saopštio je čelnicima kluba da planira da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, prenosi Radio Marka.

Španski mediji navode da ova informacija još nije zvanična, ali je Kurtoa navodno čelnicima madridskog kluba saopštio da želi da se fokusira na oporavak od povrede kolena, koju je zaradio još u avgustu.

Belgijski golman bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na teren da se vrati u maju, a Kurtoa smatra da neće da bude spreman za EP, koje počinje 14. juna naredne godine. Marka navodi da Kurtoa želi da iskoristi letnju pauzu da bi se što bolje oporavio od povrede kolena. Belgija će na EP 2024. biti u grupi E sa Rumunijom, Slovačkom i još jednom reprezentacijom iz baraža. Kurtoa (31) je za reprezentaciju Belgije nastupio na 102 meča.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tibo Kurtoa propušta EURO?

Izvor: B92, 06.Dec.2023

Golman Reala i reprezentativac Belgije Tibo Kurtoa saopštio je čelnicima kluba da planira da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, prenosi "Marka"..Španski mediji navode da ova informacija još nije zvanična, ali je Kurtoa navodno čelnicima madridskog kluba saopštio da želi da...

Nastavak na B92...

Legenda ima reč, ako Nagelsman podbaci u martu, možda dobije otkaz pre EP?!

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Dec.2023, 02:30

Nekadašnji fudbalski nemački reprezentativac Ditmar Haman rekao je da Nemačka mora da reši ogromne probleme pre nego što počne takmičenje na Evropskom prvenstvu čiji je domaćin narednog leta.. Prvu utakmicu na turniru Nemačka će igrati protiv Škotske 14. juna u Minhenu, a u Grupi A su još...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.