Izvor: RTS, 15.Sep.2021, 11:35

Kovač: Standardno je da se ne veruje u nas

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač bio je zadovoljan posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva u Gdanjsku. Srbija će u borbi za finale igrati sa pobednikom duela selekcija Nemačke i Italiea koji možete pratiti u direktnom prenosu od 15.50 na Drugom programu RTS-a.
Aktuelni šampion Evrope sinoć je u četvrtfinalu pobedio Holandiju sa 3:0 a selektor Kovač je bio zadovoljan prikazanom igrom svog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Igrali smo dobro, koncentrisano. Znali smo da ćemo olakšati sebi posao, ukoliko ih pomerimo servisom. Mislim da smo jedini na šampionatu uspeli da zaustavimo njihovog najboljeg napadača Abdela-Aziza i to je doprinelo krajnjem rezultatu", rekao je Kovač posle meča za Odbojkaški savez Srbije.
Srbija će u borbi za finale igrati sa boljim iz duela Nemačka-Italija koji možete pratiti u direktnom prenosu od 15.50 na Drugom programu RTS-a.
"Treba da raduje dobra igra. Standardno je da se ne veruje u nas. Ali, mi igramo za krv, za nas, to je najvažnije. Daćemo sve od sebe", poručio je Kovač.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.