Karadžić: Kriv sam, ali neću da idem

Izvor: TvojPortal.com, 14.Okt.2011, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Kriv sam, ali neću da idem

Izvor: Pressonline Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić priznao je da je najveći krivac za debakl „orlova" u kvalifikacijama za EP!


On je u izjavi za Press rekao da je njegova odgovornost najveća, ali nije želeo da kaže da li će se na izborima naredne godine ponovo kandidovati za prvog čoveka naredne godine!
- Propustili smo ogromnu priliku i doživeli veliki neuspeh. Žao mi je što nećemo učestvovati na Evropskom prvenstvu i izvinjavam se milionima navijača Srbije zbog toga. Kao predsednik snosim najveću odgovornost, a kolika je ona tačno, odrediće nadležni organi FSS - rekao je Karadžić.
On je najavio kadrovske promene u vrhu naše fudbalske organizacije, ali nije želeo da otkrije da li planira da se povuče iz FSS.
- Na narednim sednicama biće postavljeno pitanje izbora rukovodstva FSS. Mnogo štošta bi trebalo uraditi, potrebno je da dođu novi ljudi i da se sa njima krene u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. O tome da li ću se na tim izborima kandidovati za predsednika trenutno ne bih želeo da pričam. Sve što bih rekao na tu temu u ovom trenutku bilo bi kontraproduktivno, a za savez sigurno ne bi bilo korisno ni da sad, u ovoj situaciji, ostane bez predsednika - izjavio je Karadžić, jasno stavljajući do znanja da ne razmišlja o eventualnoj ostavci. Opširnije na linku

SrbijaTomislav KaradžićFSS
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.