Kako do Evropskog prvenstva? “Orlovi” imaju tri varijante

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do Evropskog prvenstva? “Orlovi” imaju tri varijante

Dok sudija ne odsvira kraj možete da veruje u povoljan ishod. Srbiji još nije došao kraj u kvalifikacijama, ostala je u životu, koliko god bila na “rezultatskom aparatu” i veštačkom disanju.
Kvota naše kladionice na pobedu Finske protiv Jermenije je 1.60.
Posle pobede u Litvaniji i poraza Portugalije u Ukrajini, Srbija je ostala na trećem mestu B grupe, ali sada sa samo bodom manje u odnosu na Ronalda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i kompaniju. Taj bod je i dalje velik kao kuća. Čini se i nedostižan.
Ipak, “orlovi” u teoriji i mogu da odu direktno na EP. Šanse su, dakle, male, ali postoje. Tri varijante vode izabranike našeg selektora Ljubiše Tumbakovića. Prva: Srbija mora da pobedi u preostala dva meča, a Portugalija da bar jednom remizira. Druga: Srbija pobedi jednu, a Portugalija izgubi obe, ili osvoji samo bod u dve utakmice. Treća: Srbija odigra dva puta nerešeno, a Portugalija oba puta izgubi. Ova druga i treća varijanta, doduše, spadaju u domen naučne fantastike.
U novembru Srbija dočekuje Luksemburg, pa Ukrajinu, a Portugalija je domaćin Litvaniji, pa ide u goste Luksemburgu. Mečevi su 14. i 17. novembra.



The post Kako do Evropskog prvenstva? “Orlovi” imaju tri varijante appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.