KVALIFIKACIJE ZA EP Posle dve pobede, Srpkinje doživele prvi poraz

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP Posle dve pobede, Srpkinje doživele prvi poraz

Srpske fudbalerke doživele su prvi poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se 2021. godine održati u Engleskoj. One su u trećem kolu grupe G u Nišu izgubile od Austrije 1:0 (1:0). Treba reći da su Austrijanke na prošlom Evropskom prvenstvu u Hoalndiji stigle do polufinala.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Loše su naše fudbalerke počele utakmicu i to su rivalke iskoristile i zatresle mrežu. U 12. minutu je Laura Fajerzinger centrirala, a na pravom mestu je bila Nikol Bilja i sa deset metara poluvolejem postigla jedini gol na meču.
Do kraja poluvremena naše reprezentativke nisu mogle da nađu svoju igru, a u nastavku su zaigrale mngoo bolje. Ipak, odlične intervencije golmana Manuele Cinkerberger uslovile su da Srpkinje ne osvoje ni bod.
Naredni meč Srbija igra 9. novembra u Francuskoj. Na Evropsko prvenstvo će se plasirati pobednici grupa i tri najbolje drugoplasirane selekcije. Ostale drugoplasirane reprezentacije idu u baraž.
SRBIJA – AUSTRIJA 0:1 (0:1)
Stadion: Čair.
Gledalaca: 1.000.
Sudija: Eleni Antoniu (Grčka).
Strelac: 0:1 Bilja (12).
Srbija: Kostić, Stefanović, Ilić, Slović, Damjanović, Mijatović, Blagojević, Vuković (od 84. Filipović), Čanković, Poljak, Stanković (od 62. Pavlović).
Austrija: Cinkerberger, Šihtl, Veninger, Cadracil, Fajrsinger, Kirhberger, Dunst (od 79. Puntigam), Bila (od 90. Majr), Hikensberger-Fuler (od 55. Prohaska), Ašauer, Makas.



The post KVALIFIKACIJE ZA EP Posle dve pobede, Srpkinje doživele prvi poraz appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

RASPORED LIGE NACIJA Srpski odbojkaši kreću iz Poljske

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Muška seniorska reprezentacija Srbije biće od 5. do 7. juna sledeće godine domaćin 10. grupe trećeg vikenda treće Lige nacija reprezentacijama SAD, Irana i Nemačke, saopštio je FIVB. Liga nacija naredne godine igraće se od 22. maja do 5. jula. Mečevi odbojkaša igraće se od petka do nedelje.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.