RASPORED LIGE NACIJA Srpski odbojkaši kreću iz Poljske

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPORED LIGE NACIJA Srpski odbojkaši kreću iz Poljske

Muška seniorska reprezentacija Srbije biće od 5. do 7. juna sledeće godine domaćin 10. grupe trećeg vikenda treće Lige nacija reprezentacijama SAD, Irana i Nemačke, saopštio je FIVB. Liga nacija naredne godine igraće se od 22. maja do 5. jula. Mečevi odbojkaša igraće se od petka do nedelje.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Srbija će prvog vikenda (22. do 24. maj) igrati u grupi 3 u Poljskoj sa domaćinom, Italijom i Slovenijom. Drugi vikend će se odigrati 29. do 31. maja, a Srbija će igrati u grupi 7 u Brazilu. Rivali Srbiji, pored Brazila, biće Francuska i Japan. Tokom četvrtog vikenda (12. do 14. jun), Srbija će igrati u grupi 14 u Argentini, sa domaćinom Rusijom i Bugarskom. Peti vikend je na programu 19. do 21. juna, a Srbija će igrati u grupi 17 u Kanadi, sa domaćinom, Australijom i Kinom.
Finalni turnir će se odigrati od 1. do 5. jula u SAD. Pored SAD, plasman na Finalni turnir će izboriti pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.


The post RASPORED LIGE NACIJA Srpski odbojkaši kreću iz Poljske appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LIGA NACIJA Srpske odbojkašice domaćini drugog vikenda

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) objavila je sastave grupa i domaćine turnira treće Lige nacija u konkurenciji odbojkašica, koji će se odigrati od 19. maja do 18. juna naredne godine. Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak i evropski prvak, biće domaćin 8. grupe drugog...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.