Izvor: Pančevac-online.com, 22.Jun.2023, 14:41

KOŠARKAŠICE U 15 SATI IGRAJU ZA POLUFINALE EVROBASKETA Za protivnika imaju Belgiju koja se tokom prvenstva pokazala kao najbolja ekipa!

 Košarkašice Srbije igraju danas od 15 časova protiv selekcije Belgije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Ljubljani. Belgija je izborila direktan plasman u četvrtfinale EP, pošto je osvojila prvo mesto u grupi sa tri pobede. Srbija je bila druga u grupi D, a u osmini finala je savladala Veliku Britaniju 66:60. „U dosadašnjem toku prvenstva pokazala […] The post KOŠARKAŠICE U 15 SATI IGRAJU ZA POLUFINALE EVROBASKETA Za protivnika imaju Belgiju koja se tokom prvenstva pokazala kao najbolja ekipa! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.