KAPITENSKI GOVOR KOJI JE DIGAO SRBIJU NA NOGE! Pogledajte kako je Tadić okupio saigrače u svlačionici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 22:49

KAPITENSKI GOVOR KOJI JE DIGAO SRBIJU NA NOGE! Pogledajte kako je Tadić okupio saigrače u svlačionici (VIDEO)

Uspeli u misiji.

Fudbaleri Srbije uspeli su da se plasiraju na Evropsko prvenstvo posle remija protiv Bugarske 2:2, te će tako naš tim igrati na kontinentalnom šampionatu prvi put posle 24 godine.

Utakmica nije bila nimalo laka jer je Srbije u drugom poluvremenu gubila sa 2:1 u jednom trenutku i izgledalo je da bi odlazak na EURO mogao i da isklizne.

Međutim golom Srđana Babića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija je uspela da izjednači i dođe na kraju do boda koji je značio i plasman na prvenstvo Evrope.

Pre utakmice je kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić održao govor koji se sam obratio fudbalerima posle izlaganja selektora Dragana Stojkovića.

СРБИЈА! ❤️💙🤍#EURO2024 pic.twitter.com/5zIdn3ZkGR

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) November 19, 2023

- Pun gas Momci, od početka do kraja. Maksimalna koncentracija. Ne interesuje me... kalkulacije, ništa! Pun gas! Ova ekipa ima zajedništvo. Od početka da im pokažemo gde su došli. Ne pitaju se ništa! Kao protiv Litvanije: jedan gol, drugi gol... Idemo dalje, nema stajanja. Ova Srbija gazi, ova Srbija melje, od početka se zna ko je gazda! Tri, dva, jedan... Srbija!" - rekao je Tadić, a svi mu odgovorili gromoglasnim "Srbija!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tadić asistira za plasman na EURO, ali i u humanoj misiji Fondacije Mozzart

Izvor: Blic, 20.Nov.2023, 17:02

„Orlovi” lete na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, a Fondacija Mozzart je u okviru velike humanitarne akcije otkupila od Fudbalskog saveza Srbije dres koji je Dušan Tadić nosio na istorijskom susretu u Leskovcu! Celokupan iznos od milion dinara biće prosleđen Školi za osnovno i srednje obrazovanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.