Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori BiH igrali neriješeno sa Izraelom

Fudbalska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-19) danas je na stadionu "Jules Ladoumègue" u Romorantinu igrala neriješeno 1:1 protiv selekcije Izraela u okviru 2. kola grupe 5 elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Juniori BiH su poveli golom Zinedina Mustedanagića već u 3. minuti, dok je Izrael izjednačio preko Mohameda Abu Fanija u 18. minuti.

U drugom susretu iste grupe večeras se sastaju selekcije Francuske i Bugarske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Podsjetimo, fudbalska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-19) pobijedila je favoriziranu selekciju Francuske sa 2:0 na startu turnira grupe 5 elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon nekompletiranog 2. kola, BiH je prva u Grupi 5 sa 4 boda, Izrael drugi sa 2 boda, Bugarska zauzima treće mjesto s jednim bodom i utakmicom manje, dok je na posljednjem mjestu Francuska bez bodova, i utakmicom manje.

Izabranici selektora Tonija Karačića turnir završavaju 27. marta utakmicom protiv Bugarske u Vineuilu (19 sati).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Baždarević: Moramo pobijediti

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu 25. marta igra susret petog kola Grupe „H“ protiv selekcije Gibraltara, a selektor Mehmed Baždarević i Asmir Begović obratili su se predstavnicima medija...Mehmed Baždarević sutra neće voditi bh. tim sa klupe. Za subotnji susret selektor...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.