Ibrahimović nemilosrdan prema Crnoj Gori, Šveđani sve bliži Evropskom prvenstvu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović nemilosrdan prema Crnoj Gori, Šveđani sve bliži Evropskom prvenstvu! (VIDEO)

Crna Gora se donekle držala do 38. minta, kada je Markus Berg na sjajan način iskoristio centaršut Albina Ekdala i savladao Vukašina Poleksića - 3:1

Kada je Zlatan Ibrahimović ovako raspoložen ni daleko kvalitetnije selekcije od Crne Gore ne bi imale šanse. Crnogorci su doživeli prilično neugodan poraz u Solni (3:1) i napravili korak unazad u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Sa druge strane, Šveđani u grupi G zajedno sa Austrijom već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << polako mogu da pakuju kofere za evropsku smotru fudbala.

Crna Gora se donekle držala do 38. minta, kada je Markus Berg na sjajan način iskoristio centaršut Albina Ekdala i savladao Vukašina Poleksića. Samo dva minuta kasnije bilo je jasno da bi izabranici Branka Brnovića mogli da dožive težak udarac u Švedskoj. Ibrahimović je primio loptu na levom boku, ušao ka sredini, a onda poslao pravi projektil u suprotan ugao crnogorskog čuvara mreže.

Sjajni as Pari Sen Žermena u takvim trenucima ne zna kada je dosta. U 44. minutu, nakon dodavanja Sebastijana Larsona, postigao i svoj drugi pogodak na ovoj utakmici, ukupno treći svog nacionalnog tima na Frends areni. Sve što je Crna Gora uspela da uradi u nastavku meča bio je počasni pogodak Dejana Damjanovića u 64. minutu sa bele tačke.

Švajcarska je u Litvaniji stigla do izuzetno važnih bodova i to posle velikog preokreta u završnici meča (1:2). Domaćin je u Viljnusu poveo pogotkom Fedora Černiča u 64. minutu, ali je ta radost Litvanaca trajala svega pet minuta. Josip Drmić je odlično krunisao dobar napad svog tima i sjajan centaršut Fabijana Šara, a kada je izgledalo da će meč biti okončan remijem usledio je sjajan prodor i pogodak Džerdana Šaćirija, vredan možda i plasmana njegove selekcije na Euro.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.