Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVINJENJE NA CRNOGORSKI NAČIN: Akinfejev dobio besplatno letovanje!

Crnogorci su našli način da se izvinu golmanu ruske reprezentacije Igoru Akinfejevu zbog baklje koju je dobio u glavu tokom meča “sokolova” sa Rusijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo odigranom u Podgorici.

Naime, hotel Olimpik u Ulcinju je čuvaru mreže CSKA iz Moskve ponudio najlepši apartman na korišćenje 15 dana besplatno.
- U ime Hotelsko-turističkog preduzeća ‘Ulcinjska rivijera’, države Crne Gore i tradicionalno dobrih rusko-crnogorskih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odnosa, srdačno Vas pozivamo da sa porodicom budete naš gost u Ulcinju. Želimo da osetite Crnu Goru u drugom svetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim – istkao je direktor Ulcinjske rivijere Zec za RT Crne Gore.
On je dodao i da je ruski narod dobrodošao na jadransko primorije.
- Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori. Stavljamo Vam na raspolaganje na 15 dana, u terminu koji Vama odgovara, najlepši apartman u hotelu na Adi Bojani ili u hotelu ‘Olimpik’ na Velikoj plaži, gde ćete imati status privilegovanog gosta. U našim hotelima, a posebno na Adi Bojani, ćete biti u prilici da sretnete puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore koji su tradicionalno naši dragi gosti.
U nedelju su ljubitelji ruskog fudbala mogli da vide kako izgleda vrat Igora Akinfejeva posle napada crnogorskih huligana.
hotsport.rs
The post IZVINJENJE NA CRNOGORSKI NAČIN: Akinfejev dobio besplatno letovanje! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Crnogorci zovu Akinfejeva na more

Izvor: B92, 08.Apr.2015

Ulcinjska rivijera pozvala je golmana Rusije Igora Akinfejeva, koji je na utakmici u Podgorici pogođen bakljom u glavu, da sa porodicom bude gost tog preduzeća...Akinfejev je pogođen bakljom u prvom minutu utakmice između Crne Gore i Rusije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.