I Sneško je posetio mts poslovnicu

Izvor: Mondo, 21.Jan.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Sneško je posetio mts poslovnicu

Sneško, maskota Evropskog prvenstva u vaterpolu, posetio je mts poslovnicu Merkator, putem mts TV usluge "72 sata unazad" pogledao deo jučerašnje polufinalne utakmice i družio se sa korisnicima.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Finale prvenstva u vaterpolu se približava. Naši delfini su nas sve juče obradovali ubedljivim plasmanom u finale vaterpolo prvenstva i zajedno sa maskotom prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sneškom nastavljamo da navijamo za njih svim srcem.

Kako se Sneško, pored navijanja, tokom trajanja jučerašnje utakmice Srbija-Grčka družio sa posetiocima Telekom Srbija fun zone i nije stigao da pogleda sve golove, danas je iskoristio priliku da poseti mts poslovnicu Merkator i pogleda ih putem mts TV usluge "72 sata unazad". Zbog plasmana u finale sreći nikad kraja, pa je takođe iskoristio priliku da svoju radost podeli zajedno sa posetiocima poslovnice i obraduje ih lepim poklonima.

Idemo dalje! Nastavljamo svi zajedno da navijamo i za našu žensku ekipu i dajemo im podršku u borbi za što bolji plasman, a ono što svi željno iščekujemo je finale u subotu.

Dođite u Arenu sutra i prekosutra, podržite naše devojke i momke i navijajte zajedno sa nama i Sneškom!

(mts)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Merkator

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I Sneško je posetio mts poslovnicu

Izvor: Blic, 22.Jan.2016, 10:48

Sneško, maskota Evropskog prvenstva u vaterpolu, posetio je mts poslovnicu Merkator, putem mts TV usluge „72 sata unazad“ pogledao deo jučerašnje polufinalne utakmice i družio se sa korisnicima...Finale prvenstva u vaterpolu se približava. Naši delfini sunas sve juče obradovali ubedljivim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.