Hrvatska velikom serijom do polufinala EP

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 20:42

Hrvatska velikom serijom do polufinala EP

Vaterpolisti Hrvatske plasirali su se u polufinale Evropskog prvenstva čiji su domaćini, pobedom nad selekcijom Grčke rezultatom 13:8.

"Barakude" i "heleni" su igrali neizvestan meč u prvom poluvremenu, ali od treće deonice je krenula velika serija Hrvatske.

Od vođstva Grčke rezultatom 5:6 došli smo do velikog preokreta i 10:5.

To je slomilo grčke vaterpoliste koji su se vidno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unervozili i u bazenu i na klupi.

Tu je meč, praktično, bio prelomljen i Hrvatska je otišla u polufinale.

Tamo će igrati protiv reprezentacije Španije.

Drugi par će činiti Mađarska i pobednik meča između Italije i Crne Gore (20.15).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Italijani prejaki za Crnu Goru – poznati svi polufinalisti EP u vaterpolu

Izvor: B92, 12.Jan.2024

Posle Mađarske, Španije i Hrvatske, plasman u polufinale Evropskog prvenstva u vaterpolu izborila je i reprezentacija Italije pobedom nad Crnom Gorom 14:7..Po četvrtinama bilo je 3:4, 5:0, 3:1 i 3:2...U polufinalu, Hrvatska će na Mađarsku, a Italija na Španiju...U zagrebačkom bazenu, u poslednjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.