Hrvatice: Odbrana razlog poraza

Izvor: B92, 09.Dec.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatice: Odbrana razlog poraza

Rukometašice Hrvatske iznenađujućim porazom otvorile su Evropsko prvenstvo, pošto su Varaždinu izgubile od Švedska sa 30:28.

Kapiten hrvatske selekcije Miranda Tatari navela je da je odbrana zakazala, iako je to bio najbolji deo tima u pripremnom periodu.

"Jednostavno smo loše odigrale u onom delu gde je trebalo da budemo najjače – odbrani. Ni u napadu nismo bile raznovrsne kao što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bile ranije. Prva je utakmica, da je bila pobeda sigurno bi bilo lakše, ali glave gore. Ovo je tek početak", rekla je Tatari.

Andrea Penezić, najbolja hrvatska rukometašica, smatra susret sa Švedskom treba zaboraviti.

"Same smo krive za poraz. Švedska nas nije iznenadila, dobro smo ih analizirale i dobro smo se pripremile, ali zakazale smo u obrani. Potrebno je zaboraviti na ovu utakmicu. Nema se šta više tu plakati za porazom", navela je Penezićeva.

Hrvatska u naredna dva kola igra sa Nemačkom i Holandijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.