Hristo Stoičkov zbog huligana zaplakao usred emisije! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hristo Stoičkov zbog huligana zaplakao usred emisije! (video)

Teški trenuci za bugarski fudbal posle utakmice sa Engleskom.

Pravi košmar preživljava reprezentacija Bugarske u tekućim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Odavno su Bugari izgubili šanse da se kroz ove kvalifikacije domognu završnog turnira, a sudbinu su im zapečatili Englezi, koji su preksinoć u Sofiji slavili sa 6:0.

Međutim, još veći problem od svega toga jesu i optužbe za rasističko ponašanje njihovih navijača tokom meča sa Englezima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što i UEFA istražuje, pa nema sumnje da Bugarsku očekuje i oštra kazna zbog toga.

Na tu temu je gostujući u emisiji na televiziji ''Tudn'' govorio i legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov, koji je priznao da mu sve ovo teško pada.

''Da, naravno. Šta da radim... Rešenje je da ne dopuste huliganima da uđu na stadion. Kao u Engleskoj pre nekoliko godina. Pet godina, bez da zakorače na tribine kada igra reprezentacija, a isto da važi i za mečeve na strani. Ljudi nisu zaslužili da stradaju. Mislite li da se osećam dobro'', upitao je Stoičkov, a onda pognuo glavu i zaplakao.

-

View this post on Instagram

¡Conmovido hasta las lágrimas! 😔 . @hristo8oficial mostró así su frustración tras los lamentables incidentes de racismo en su natal Bulgaria durante el partido ante Inglaterra. 😠 . ¡Con todo razón! 🙏

A post shared by TUDN USA (@tudnusa) on Oct 15, 2019 at 1:56pm PDT
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.