Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2024, 14:57

HRVATI BI DA NAŠTETE SRBIJI: Njihov borac napadnut u Beogradu i za sve optužili organizaciju, a evo šta se zapravo desilo!

Velika sramota je što je borac iz Hrvatske napadnut, ali reakcije medija iz komšiluka su sramotne Hrvatski mediji preneli su da je svetski i evropski šampion u kik-boksu Nikica Radonić napadnut u Beogradu, međutim, ispostavilo se da je situacija drugačija od prvobitnih tvrdnji. Naime, Radonić je bio u Beogradu radi učešća na Evropskom prvenstvu u ... Read more
The post HRVATI BI DA NAŠTETE SRBIJI: Njihov borac napadnut u Beogradu i za sve optužili organizaciju, a evo šta se zapravo desilo! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Nije nosio hrvatska obeležja!" Otkriveni novi detalji oko napada u Beogradu o kom bruji region

Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2024

Nikica Radonić, hrvatski bokser, odustao je od daljeg učešća na Evropskom prvenstvu koje se održava u Beogradu i gde je trebalo da u sredu nastupi u četvrtfinalu kada je u pitanju konkurencija do 86 kilograma.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.