Gvardiola predlaže ozbiljnu promenu u fudbalu: Da li biste glasali za?

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola predlaže ozbiljnu promenu u fudbalu: Da li biste glasali za?

Ove godine najavljene su velike promene u fudbalu, i neke su već primenjene na takmičenjima poput Evropskog prvenstva.

U cilju poboljšanja igre, svoje predlog je dao i Pep Gvardiola, menadžer Mančester Sitija.

Španac tvrdi da bi FIFA trebalo da odobri više izmena tokom utakmica. Objasnio je to da igrači "gore" i da ih "ubija veliki broj mečeva na velikim takmičenjima poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Svetskog prvenstva".

- Igrači su fokusirani sve više i više, a to utiče na kvalitet igre. Ovo govorim za dobro igrača. Treba im da dišu, da naprave pauzu, da uživaju. Sada imamo samo tri izmene - zašto ne bismo imali četiri, pet ili šest? Više igrača bi učestvovalo na utakmici, a treneri  mogu da koriste više taktika - rekao je Gvardiola.

Šta vi mislite o ovom predlogu?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Gvardiola o odluci Infantina: Ubićemo igrače!

Izvor: B92, 11.Dec.2016, 00:37

Prvi čovek FIFA Đani Infantino nedavno je objavio da će SP proširiti na 48 reprezentacija, a menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola ne slaže se sa tom odlukom. Španski stručnjak smatra da ovakav sistem ne donosi ništa dobro igračima, kao ni klubovima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.