Grupa F: Remi Francuske i Portugala, Gorecka spasio Nemačku

Izvor: Beta, 23.Jun.2021, 23:59

Grupa F: Remi Francuske i Portugala, Gorecka spasio Nemačku

Fudbaleri Francuske i Portugala odigrali su večeras u Budimpešti nerešeno 2:2 u poslednjem kolu Grupe F Evropskog prvenstva, a istim rezultatom završen je i meč Nemačke i Madjarske u Minhenu. Ovi rezultati doneli su Francuzima prvo mesto u grupi (pet bodova), Nemcima drugo (4), dok će Portugal (4) u osminu finala sa treće pozicije. Madjarska je završila takmičenje na poslenjem mestu sa dva osvojena boda.Nemačka će u osmini finala igrati protiv Engleske, Francuska protiv Švajcarske, a Portugal protiv Belgije.Portugal je poveo na Puškaš Areni golom Kristijana Ronalda sa penala u 31. minutu koji je prethodno skrivio golman Francuske Ugo Loris. Svetski prvaci su izjednačili u drugom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu, takodje sa bele tačke. Strelac je bio Karim Benzema nakon što je Kilijan Mbape oboren u kaznenom prostoru.Benzema je u 47. minutu doneo vodjstvo Francuskoj, na asistenciju Pola Pogbe, a konačan rezultat postavio je Ronaldo u 60. minutu ponovo sa penala.Fudbaleri Madjarske su na Alijanc Areni dva puta vodili, ali je Nemačka uspela da dodje do boda.Adam Salaj je u 11. minutu doneo vodjstvo Madjarskoj, izjednačio je Kaj Haverc u 66. minutu, da bi već u narednom napadu novu prednost Madjarima doneo Andreas Šafer. Sve do 84. ...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EURO 2020: Remi Ronalda i Benzeme

Izvor: Danas, 24.Jun.2021, 00:03

Posle mnogo uzbuđenja, žestoke borbe i rezultatskih klackalica na stadionima u Budimpešti i Minhenu, iz grupe „smrti“ dalje su otišli prvoplasirana Francuska, prva pratilja Nemačka i Portugal, kao jedna od najuspešnijih osvajača trećeg mesta, a da niko od njih nije sinoć slavio.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.