Gotovo - Čelsi ima novog menadžera

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Čelsi ima novog menadžera

Stigla je potvrda sa 'Stamford Bridža', Antonio Konte će preuzeti kormilo 'Plavaca' kada se završi Evropsko prvenstvo.

Konte je poptisao trogodišnji ugovor sa Čelsijem, ali zvanično će biit inaugurisan  zvanje po završetku Evropskog prvenstva koje se ovog leta održava u Francuskoj.

On će na kontinentalnoj smorti najboljih pokušati da sa Italijom da pokori 'stari kontinent' drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << put u istoriji ove zemlje.

Antonio Konte će u zapadnom Londonu preuzeti kormilo od iskusnog Holanđanina Gusa Hidinka, koji je bio prelazno rešenje nakon odlaska Žozea Murinja u decembru prošle godine.

U svojoj prvoj sezoni u Čelsiju, Konte najverovatnije neće voditi ekipu na evrosceni.

U trenerskoj karijeri, 46-godišnji Italijan je osvojio tri uzastopna Skudeta sa Juventusom, čiji je dres sa dosta uspeha nosio kao igrač.

.@ChelseaFC is delighted to announce the appointment of Antonio Conte... https://t.co/prZqPkLaNE pic.twitter.com/hUu7iHVVRm

— Chelsea FC (@ChelseaFC) April 4, 2016
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.