Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u avgustu 2021. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Sep.2021, 15:14

Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u avgustu 2021. godine

Ubedljivo najgledaniji TV program u Srbiji u avgustu je Prvi program RTS-a. Svakodnevno je uz Prvi program RTS-a bilo preko 2.600.000 gledalaca.

Na rang listi 50 najgledanijih emisija u avgustu 45 su emisije RTS-a.

Najveću pažnju gledalaca su privukli prenosi sportskih takmičenja u odbojci za Evropsko prvenstvo, Letnje olimpijske igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u Tokiu i fudbalske utakmice za kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Na listi najgledanijih emisija su i informativne emisije: Dnevnik U 19.30, Dnevnik 3, Vesti, Oko, Beogradska hronika, Ovo je Srbija, Znanje imanje, kao i prenos sećanja na nastradale i prognane Srbe u akciji Oluja, dokumentarne emisije: Sasvim prirodno i emisija posvećena sećanju na Laneta Gutovića i domaće serije: Nepobedivo srce, Porodično blago i Vojna akademija.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.