Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA G Slovenci iznenadili Poljake, raspucani Arnautović

Poljaci do meča u Ljubljani nisu primili nijedan gol u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali su poraženi od Slovenije na stadionu Stožice – 2:0.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Portugalije je 3.50. Meč se igra u subotu od 20.45 na Marakani.
Robert Levandovski i drugvovi su bili indisponirani. Samo su jednom uputili loptu ka golu domaćina koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čuvao Jan Oblak. S druge strane, izabranici selektora Matijaža Keka su bili mnogo bolji, iznenadili goste i pogocima Strune i Sporara upisali važna tri boda u borbi za plasman na šampionat Starog kontinenta naredne godine.
Do kraja kvalifikacija, Slovenci će sa komšijama Austrijancima i Izraelcima da vode bitku za drugo mesto. Poljaci su se tek u finišu probudili, nekoliko puta pokušali da unesu dramu, ali Bilik i Levandovski nisu uspeli da postignu ni utešni pogodak.
U drugom meču večeri Austrija je u Beču pregazila nejaku Letoniju sa 6:0, a raspucan je bio napadač srpskog porekla Marko Arnautović. On je dva puta zatresao mrežu selekcije sa Baltika.
Makedonci su u četvrtak iznenadili Izrael, otkinuli mu bod – 1:1.
GRUPA G
Petak
Slovenija – Poljska 2:0 (1:0)
(Struna 35, Sporar 65)
Austrija – Letonija 6:0 (2:0)
(Arnautović 7, 53 penal, Sabicer 13, Stajnbors 76 autogol, Lamer 80, Gregorič 85)
Četvrtak
Izrael – Severna Makedonija 1:1 (0:0)
(Zahavi 55 – Ademi 64)

GRUPA I Belgijanci 5 od 5, Rusi srušili Glazgov (VIDEO)


The post GRUPA G Slovenci iznenadili Poljake, raspucani Arnautović appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.