GREŠKA POLJAKA: Sa kim je igrala Makedonija, ima ‘šahovnicu’ na zastavi, a nije Hrvatska? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2016, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GREŠKA POLJAKA: Sa kim je igrala Makedonija, ima ‘šahovnicu’ na zastavi, a nije Hrvatska? (FOTO)

Nastavljeno je takmičenje na Evropskom prvenstvu za rukometaše u Poljskoj gde je odigran balkanski derbi između Makedonije i Hrvatske, a domaćini su napravili “grubu” grešku.

Naime, u grafici se pojavila zastava Hrvatske sa “šahovnicom”, ali je ime zemlje bila Hercegovina. Videćemo kako će na ovaj skandal reagovati komšije.
FOTO: EHF/Printscreen Kada je o rukometu reč, rukometaši Hrvatske pobedili su u Krakovu selekciju Makedonije sa 34:24 (17:13) >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u utakmici prvog kola druge faze Evropskog prvenstva u Poljskoj.
Hrvatska je odlično počela utakmicu, pa je posle 10 minuta igre vodila sa 7:1. Na polovini drugog poluvremena Hrvatska je stigla i do deset golova prednosti (28:18), što je sačuvala do kraja utakmice.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ivan Slišković sa šest golova, dok su Marino Marić i Manuel Štrlek postigli po pet. U reprezentaciji Makedonije najbolji su bili Dejan Manaskov sa sedam i Filip Kuzmanovski s četiri gola, dok se najbolji makedonski rukometaš Kiril Lazarov nije upisao u strelce.
U drugoj utakmici Grupe 1, Francuska je ranije danas pobedia Belorusiju sa ubedljivih 34:23 (20:5).
Pitanje pobednika na ovom meču rešeno je već u prvom poluvremenu u kome je Francuska primila samo pet golova.
Francusku je do pobede vodio Nikola Karabartić sa devet golova. Isto toliko pogodaka je u reprezentaciji Belorusije postigao Aliksei Kadkevič.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(FOTO) NEVEROVATAN GAF EHF: Hercegovina igra na EP u Poljskoj!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2016

Evropska rukometna federacija (EHF) napravila je neverovatnu grešku tokom meča između Hrvatske i Makedonije u drugoj fazi kontinentalnog šampionata u Poljskoj...EHF je na svom sajtu radio direktan prenos utakmice, a posle prvog poluvreman Hrvatska je vodila protiv Makedonije 17:13...Međutim, na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.