Furiozne Srpkinje pregazile Belorusiju za polufinale EP

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozne Srpkinje pregazile Belorusiju za polufinale EP

Srpkinje su bile furiozne u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, a tako su nastavile i u nokaut fazi. Odbojkašice Srbije plasirale su se u polufinale šampionata u Azerbejdžanu pošto su u Baku slavile protiv Belorusije - 3:0 (25:19, 25:12, 25:14). U borbi za finale, našu selekciju čeka bolji iz poslednjeg četvrtfinalnog duela Rusije i Turske (petak, 18.30).

Pitanje pobednika nije se postavljalo nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenutka. Izabranice Zorana Terzića opravdale su ulogu favorita i ubedljivo, rutinski, sa pola snage dobile Beloruskinje, koje su napravile veliki uspeh plasmanom među osam najboljih selekcija Evrope.

U uvodnim trenucima sva tri seta, Srpkinje su pravile razliku i pokazala rivalkama da nemaju šta da traže. Pogotovo su olimpijske vicešampionke bile ubedljive u drugom setu koje su dobile sa čak 13 poena razlike. Blok je bio sjajan, igra u polju i servis na nivou, u napadu je briljirala naša "bombarderka" Tijana Bošković.

Posle četiri meča na šampionatu Starog kontinenta, Srbija je izgubila samo jedan set i to protiv Belgije u meču poslednjeg kola Grupe D kada nam taj meč ništa nije značio. Do polufinala "peške", ali tek slede pravi ispiti za Srpkinje...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DOMINACIJA! Srbija silovito u polufinale!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017

Srpske odbojkašice demonstrirale silu večeras u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!..Još jedan odličan meč odigrale su naše odbojkašice na šampionatu Evrope u Azerbejdžanu i Gruziji i nastavile seriju pobeda!..U večerašnjem četvrtfinalu, Srbija je deklasirala Belorusiju sa maksimalnih 3:0,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.