DOMINACIJA! Srbija silovito u polufinale!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA! Srbija silovito u polufinale!

Srpske odbojkašice demonstrirale silu večeras u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Još jedan odličan meč odigrale su naše odbojkašice na šampionatu Evrope u Azerbejdžanu i Gruziji i nastavile seriju pobeda!

U večerašnjem četvrtfinalu, Srbija je deklasirala Belorusiju sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:19, 25:12, 25:14!

Sam rezultat dovoljno govori o odnosu snaga na terenu, naš tim je dominirao čitavim tokom meča i lakše nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se očekivalo izborio plasman među četiri najbolje ekipe.

Tijana Bošković je bila najefikasnija u reprezentaciji Srbije sa 18 poena, a pratile su je Brankica Mihajlović i Stefana Veljković sa po 12.

Sledi borba za medalje, a u polufinalu će našim devojkama rival biti bolje iz duela Rusije i Turske.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Belorusiji ni promil šansi: Odbojkašice Srbije furiozno do polufinala Evropskog prvenstva!

Izvor: BKTV News, 28.Sep.2017

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Belorusiju sa 3:0 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva...Po setovima je bilo 25:19, 25:12 i 25:14 za naše sjajne dame...Ekipa Zorana Terzića odgirala je perfektan meč i ni u jednom trenutku nije dala protivniku da se ponada da bi moglo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.