Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPSKO PRVENSTVO: Srpske odbojkašice deklasirale Češku

Odbojkašice Srbije pobedile su Češku (25:22, 25:16, 25:23) na startu Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji.
Izabranice Zorana Terzića odigrale su odlično prva dva seta, a onda je u trećem usledio mali pad koncentracije.
Ipak, predvođene sjajnom Tijanom Bošković i Stefanom Veljković, Srpkinje su uspele da preokrenu i da dobiju poslednji set sa 25:23.
Treba istaći i da u igri nije bilo Milene Rašić koja se donedavno oporavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od povrede i selektor Terzić nije želeo da rizikuje.Tijana Bošković je sa 22 poena bila nejefikasnija u našem timu i pogađala je kada je bilo najpotrebnije. Stefana Veljković je osvojila 13, a Jovana Stevanović osam poena. 
Naša selekcija igra u Grupi D u azerbejdžanskom gradu Gandži, a naredne rivalke biće Holanđanke i Belgijanke. 
U drugom kolu izabranice Zorana Terzića igraće protiv Holandije, u subotu od 18 časova, a u trećem sa Belgijom u nedelju od 15 sati. 
The post EVROPSKO PRVENSTVO: Srpske odbojkašice deklasirale Češku appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Odličan početak Srbije: Odbojkašice ubedljive protiv Češke u prvom kolu Evropskog prvenstva

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2017

Odbojkašice Srbije su trijumfalno započele Evropsko prvenstvo u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto su u prvom kolu grupe D pobedile Češku sa 3:0...Po setovima je bilo 25:22, 25:15, 25:23 za naše gracije...Najefikasnija u trijumfu je bila Tijana Bošković sa 22 poena, a pratila ju je Stefana Veljković...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.