Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUROBASKET: Rutinski protiv Britanije, odlični Bogdanović

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Veliku Britaniju u meču 4. kola D grupe Evropskog prvenstva u Istanbulu rezultatom 82:68.
Možda i rezultatski manje ubedljivo nego što se očekivalo, posebno ako se uzme u obzir poraz Rusije od Letonije, naši košarkaši su stigli do treće pobede u Istanbulu.
S obzirom na dobre vesti pre početka utakmice, utisak je da su košarkaši Srbije mlako ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u meč, ali su u takvoj situaciji rutinski došli do dvocifrene prednosti na kraju prve deonice, 25:14.
Prednost je rasla do kraja poluvremena najviše zahvaljujući odličnom šutu za tri poena (ukupno deset trojki na kraju utakmice), a prema očekivanju u istom ritmu naši košarkaši su nastavili i u drugom delu, pa je u jednom momentu rezultat glasio i 61:44, a do kraja su košarkaši Srbije bez ikakvog problema sačuvali prednosti zabeležili treći trijumf.
Najbolji u timu Srbije bio je Bogdanović sa 18 poena, sedam skokova i asistencija, ali je utisak da je mogao malo više da se odmori. 
Piše se pobeda, a Srbiju očekuje već sutra ozbiljniji test u vidu Belgije, koji joj može doneti i prvo mesto.
Eurobasket 2017, 3. kolo D grupe
Srbija – Velika Britanija 82:68 (25:14, 22:24, 18:17, 17:13)
Hala: Ulker arena. Gledalaca: 1.080. Sudije: Pursanidis (Grčka), Vajland (Kanada), Horozov (Bugarska).
Srbija: Mačvan 10, Bogdanović 18, Lučić 2, Milosavljević, Birčević 5, Štimac 11, Lazić 2, Mićić 8, Gudurić 5, Jović 11, Kuzmić 6, Marjanović 4.
Velika Britanija: Dang-Akodo, Džonson 13, Mokford, Lorens, Okereafor 17, Klark 8, Marej 8, Boateng, Nelson 11, Ačara 5, Olaseni 6, Džozefs.
 
The post EUROBASKET: Rutinski protiv Britanije, odlični Bogdanović appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLIKA VEKA I NEVEROVATAN VETAR U LEĐA: Fotografija legendi Srbije i Partizana od koje će ljubiteljima košarke žmarci proći telom (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Veliku Britaniju rezultatom 82:68, a takav ishod teško da je ijednog trenutka došao u pitanje. Pogotovo ako u jednačinu dodamo i ovu fotografiju.. Pre početka susreta nastala je jedna od najlepših fotografija kada je srpski sport u pitanju.. Na njoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.