EP (žreb): Orlići će imati težak posao, u baražu ih čeka Španija

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (žreb): "Orlići" će imati težak posao, u baražu ih čeka Španija

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo igraće sa vršnjacima iz  Španije, aktuelnim prvacima. odlučeno je u petak nakon žreba u Nionu. Mečevi baraža igraju se 10. i 14. oktobra.

Šampionat mladih selekcija Starog kontinenta igraće se naredne godine u Češkoj, a da bi se našli u završnici izabranici Radovana Ćurčića imaće težak posao, jer će morati da eliminišu jednu od najboljih selekcija.

Nije selektor Ćurčić priželjkivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << "furiju", koja je redovan učesnik završenice takmičenja, ali "orlići" nisu imali sreće prilikom žreba. Jedina želja našeg tima bila je da izbegnemo Španiju i Nemačku. Da bismo se našli na šampionatu Evrope, moraćemo da se dokažemo protiv jedne od najboljih ekipa.

Parovi baraža Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije

Srbija - Španija

Slovačka - Italija

Francuska - Švedska

Danska - Island

Engleska - Hrvatska

Holandija - Portugalija

Ukrajina - Nemačka

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ćurćić: Španija je najteži mogući protivnik koga smo mogli da izvučemo

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014

Žreb u Nionu dodelio je reprezentaciji Srbije jednog od najtežih rivala u odlučujućoj rundi takmičenja za odlazak na prvenstvo Starog kontinenta, koje će se sredinom naredne godine održati u Češkoj. Mlada reprezentacija Srbije dobila je u baražu za Evropsko prvenstvo u Češkoj izuzetno teškog...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.