EP (kvalifikacije): Srbija startovala sigurnom pobedom protiv Crne Gore

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (kvalifikacije): Srbija startovala sigurnom pobedom protiv Crne Gore

Rukometna reprezentacije Srbije pobedom nad Crnom Gorom rezultatom 25:21 (10:9) počela je kvalifikacioni ciklus za plasman na Evropsko prvenstvo.

Izabranici debitanta na klupi Srbije Dejana Perića su u dobro ispunjenoj hali "Pionir", posle nešto slabijeg prvog poluvremena, u nastavku prikazali širok napadački repertoar i čvrstu odbranu, koja je bila temelj uspeha.

Najefikasniji u našoj ekipi bili su Marko Vujin i Ivan Nikčević sa po sedam golova, a odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << partiju pružio je i desno krilo Đukić, koji se šest puta upisao u strelce.

- Svaki početak kvalifikacija je težak, i prva utakmica protiv ekipe iz regiona zbog specifične težine i naboja. Bilo je teško na početku, ali nikad nismo gubili veru da ćemo doći do pobede. Iz odbrane smo došli do prave igre i kontri, na kraju i do uspeha. Najvažnije je da smo pobedili, hvala publici na podršci - rekao je psole meča selektor naših rukometaša Dejan Perić za Radio Televiziju Srbije.

Naredni meč, 2. novembra, Srbija igra u Izraelu.

Grupa 4, 1. kolo

Sreda

Island  - Izrael 19.30

Srbija - Crna Gora 25:21

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.